Termeni si conditii

Folosirea site-ului OKSTAR.RO reprezinta acordul dumneavoastra si automat acceptarea termenilor si conditiilor specificate mai jos. Societatea comerciala isi rezerva dreptul de a modifica unele din aceste prevederi fara o notificare in prealabil. Recomandam tuturor celor care acceseaza OKSTAR.RO sa citeasca cu mare atentie termenii specificati mai jos.

 

Denumirea si administrarea OKSTAR.ro, apartine societatii S.C. ELETEO NeTwork SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/7959/2020 si avand Codul Unic de Inregistrare (CUI): 42769744

 

  1. Dreptul de autor

Continutul site-ului OKSTAR.RO, atat imagini,texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte informatii si date, sunt proprietatea firmei si a furnizorilor sai sisunt aparate de Legea drepturilor de autor si de legile privind propietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris, a oricare din elementele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

  1. Accesul la informatiile de pe site

 ELETEO NeTwork SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, doar in interes personal, pe site-ul OKSTAR.RO si nu le confera acestora drepturile de a descarca sau modifica partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare societatii fara acordul scris al acesteia inainte.

 

  1. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Toate produsele sunt oferite exact in forma in care vin de la producator, si in limita stocului disponibil. Nu putem oferi nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor sa se faca pe propriul risc, in ce priveste faptul ca nu putem garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile prezentate pe site au un anumit titlu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil. Descrierile produselor prezentate pe OKSTAR.RO sunt identice cu cele puse la dispozitie de catre reprezentatii marci importate, astfel incat nu ne putem asuma nici o responsabilitate ina cest sens.

Societatea ELETEO NeTwork SRL. este direct raspunzatoare pentru eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni cat si repararea lor revine service-ului nostru, atata timp cat sunt in perioada de garantie. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de firma, oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de  ELETEO NeTwork SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (fie el pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, adica incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

 

  1. Limitarea raspunderii pentru preturi

 ELETEO NeTwork SRL este neplatitoare TVA, iar cheltuielile de livrare nu sunt incluse in pret. Pretul produselor afisat pe site este final pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice.

 

  1. Limitarea raspunderii la livrare

Livrarea produselor furnizate de  ELETEO NeTwork SRL are o arie nationala, ea realizandu-se pe tot teritoriul Romaniei. Societatea isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Toate comenzile ce depasesc suma de 299 lei sunt gratuite. Societatea noastra nu percepe taxe supplimentare in cazul comenzilor efectuate in localitatile in care curierul nu are departamente de livrare.

Costul transportului este fix in toate localitatile din Romania, indiferent de distanta sau kilometrii suplimentari parcursi de catre curier, iar costul additional revenind in responsabilitatea OKSTAR.RO.

 ELETEO NeTwork SRL. isi rezerva dreptul de a intarsia sau a anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive indempendente care includ incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. Revenirea la adresa clientului pentru a doua oara consecutiv nu percepe costuri suplimentare din partea clientului, insa, daca comanda a fost anulata din motivul neprezentarii la ridicare, iar clientul doreste retrimiterea comenzii, atunci costurile suplimentare de livrare, vor fi suportate de clientul in cauza.

 

  1. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul OKSTAR.RO, apartinand  ELETEO NeTwork SRL este gazduit de o companie din Romania, si nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. OKSTAR.RO nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului https://www.okstar.ro . Magazinul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul https://www.okstar.ro . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

  1. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul legal de a notifica in scris OKSTAR.RO ca renunta la cumpararea unui produs, fara penalitati si fara a invoca vreun motiv anume, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, iar in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea. 

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@okstar.ro .

 

  1. Litigii si dispozitii finale

Oricare alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate de AVSZ PROMEDIA NETWORK S.R L. sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

  1. Toate pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele pot sa difere in functie de lotul comandat.

 

  1. NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice OKSTAR.RO are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: de a putea expedia coletele catre dvs.Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la crearea facturii si expedierii coletului catre dvs. Refuzul dvs. determină nepreluarea comenzii si netransmiterea coletului catre dvs.Site-ul http://www.okstar.ro este inregistrat catre un operator care ofera un domeniu securizat https(secure). Acest aspect confera siguranta datelor clientului, o data introduse pe site, fiind criptate.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Autoritatile competente ale Statului Roman.

Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de OKSTAR.RO Aveti posibilitatea de a selecta cand va creati un cont, astfel sa va abonati sau nu.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul social, al companiei noastre.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.Observaţie:*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 


Follow us on Facebook